Read Titkolni bolondulásig by Jessica Park Free Online


Ebook Titkolni bolondulásig by Jessica Park read! Book Title: Titkolni bolondulásig
The author of the book: Jessica Park
City - Country: No data
Loaded: 1606 times
Reader ratings: 3.2
Edition: Könyvmolyképző
Date of issue: November 4th 2014
ISBN: No data
ISBN 13: No data
Language: English
Format files: PDF
The size of the: 964 KB

Read full description of the books:Matt harmadéves a Massachusettsi Műszaki Egyetemen. Kockafejű, szellemes, zseniális srác.

És nagyon, de nagyon buta is.

Amikor a szépséges, menő, éleselméjű Julie beköltözik a házukba, mégis miért (jaj, miért?!) bújik Matt a bátyja, a hiányolt Finn bőrébe, azzal áltatva magát, hogy csak a lány kedvéért teszi?

A dolog egész ártalmatlannak tűnik, amíg Julie átmeneti vendégeskedése hosszú távúvá nem válik. És amíg a helyzet szívszorító őrületté nem fajul. Na meg amíg Matt bele nem szeret Julie-ba, Julie pedig bele nem szeret Finnbe.

De hát… Matt a hozzá való. Bárcsak megértethetné ezt Julie-val! Méghozzá anélkül, hogy el kelljen árulnia neki az igazat, ami mindannyiukat tönkretenné. Főleg Celeste-et, sérülékeny lelkű húgát, akinek talán mindenkinél jobban szüksége van Julie-ra.

A Szeretni bolondulásig-ban Julie szemszögéből láthattad Mattet. Ezzel a kisregénnyel, a Szerelem bolondulásig-gal most mélyebbre hatolhatsz Matt világába. Átélheted a történetet az ő oldaláról, megszakadhat érte a szíved, amikor megszakad a szíve, és ismét beleszerethetsz ebbe a szokatlan hősbe.

Indulj érzelmes utazásra az előzményeket bemutató két fejezettel, majd a Szeretni bolondulásig ezúttal Matt szemszögéből elmesélt hét fejezetével, és végezetül vár Julie történetének vadonatúj, pikáns fináléja!


Download Titkolni bolondulásig PDF Titkolni bolondulásig PDF
Download Titkolni bolondulásig ERUB Titkolni bolondulásig PDF
Download Titkolni bolondulásig DOC Titkolni bolondulásig PDF
Download Titkolni bolondulásig TXT Titkolni bolondulásig PDFRead information about the author

Ebook Titkolni bolondulásig read Online! Jessica is the author of CLEAR, The Left Drowning Series (LEFT DROWNING and RESTLESS WATERS), the New York Times bestselling FLAT-OUT LOVE (& the companion novella FLAT-OUT MATT), FLAT-OUT CELESTE, and RELATIVELY FAMOUS. She lives in New Hampshire where she spends an obscene amount time thinking about rocker boys and their guitars, complex caffeinated beverages, and tropical vacations. On the rare occasions that she is able to focus on other things, she writes.

Please visit her at jessicapark.me and on Facebook at https://www.facebook.com/authorjessic... and Twitter @JessicaPark24


Reviews of the Titkolni bolondulásig


IBRAHIM

Compelling book!

JENSON

The book liked more than the previous

ANNA

Interesting look on the other side

TEDDY

Why do they ask for a phone?

MOLLY

This is a very predictable author. When you get a book for free, you can read it. The intrigue is present, the unbundling is clear.
Add a comment
Download EBOOK Titkolni bolondulásig by Jessica Park Online free

PDF: titkolni-bolondulsig.pdf Titkolni bolondulásig PDF
ERUB: titkolni-bolondulsig.epub Titkolni bolondulásig ERUB
DOC: titkolni-bolondulsig.doc Titkolni bolondulásig DOC
TXT: titkolni-bolondulsig.txt Titkolni bolondulásig TXT